Reset je Mindset, een coaching pakket voor jou of jullie samen; Als je helderheid over de knelpunten in je relatie wilt.

Hoe je eindelijk helderheid krijgt rondom de twijfels en knelpunten in je relatie, zodat je je zekerder en rustiger voelt, weet wat je wilt aanpakken en daarvoor een pad kunt gaan uitstippelen.

 

Soms hebben we onszelf  ten aanzien van de knelpunten in onze relatie vast gedraaid in allerlei gedachten en cirkelredeneringen en komen we geen steek meer verder, sterker nog, alle overdenkingen en gedachtespinsels lijken de chaos in ons hoofd te versterken. Dan heeft je mindset een reset nodig.

 

 

Als je een paar van bovenstaande vragen met JA kunt beantwoorden,

dan kan ik je SNEL helpen .

 

Waarom kan ik jou hiermee helpen? Wie ben ik ?

Ik ben Annemiek Beck, en al jaren trainer en coach óver en vóór gemengde stellen en gezinnen.
Ik ben vanaf 1996 samen met Omar, een Marokkaan en we hebben twee zoons. En geloof me, de meeste angsten en twijfels van mijzelf,  van Omar en van mijn omgeving over het hebben van een interculturele, internationale  relatie  heb ik aan den lijve ondervonden én doorgewerkt. 
In 1998 ben ik betrokken geraakt bij stichting LAWINE, waar ik in eerste instantie steun vond bij anderen voor de vragen over mijn eigen gemengde relatie. Daarna werd ik voorzitter, leidde ik er workshops en voerde ik coachende gesprekken met vooral Nederlandse vrouwen in interculturele relaties. Ik heb daar ontzettend veel geleerd van de ervaringen met gemengde huwelijken die daar vanaf 1986 zijn opgedaan en die kennis wil ik graag inzetten.
Ik heb het standpunt dat mensen in een gemengd huwelijk moedige mensen zijn die elkaar over de verschillen heen willen ontmoeten. Gemengde stellen ontroeren me en ik wil ze steun bieden, échte steun, omdat ze dat verdienen en die steun in hun omgeving meestal niet voor het oprapen ligt. 
Ik verdiep mij al jaren in de dynamiek in relaties, interculturele communicatie, interculturele psychologie en  migratie, maar ook in internationale kinderontvoering en huiselijk geweld.
Ik bied je in dit korte maar heel intensieve traject ál mijn kennis en ervaring, mijn oprechte betrokkenheid én eerlijkheid. 


Wat levert dit programma je op? 

 

BELANGRIJK:
Deze aanpak in dit korte tijdbestek gaat alleen werken voor mensen die bereid zijn echt eerlijk naar zichzelf en de relatie te kijken en daarover te delen.

 

*******

Meteen geïnteresseerd?
Mail me voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek .

*******


De stappen in dit korte maar intensieve traject:

Vooraf hebben we een intakegesprek waarin we snel en helemaal vrijblijvend aftasten of ik je kan helpen en of dit programma is wat je wilt en nodig hebt. Als we besluiten met elkaar in zee te gaan:

 1. dan ontwikkel ik op basis van wat je me hebt vertelt in de intake, een of meer reflectieopdrachten voor jou om thuis uit te voeren. Die mail ik naar je toe
   
 2. Jij gaat thuis aan de slag met de opdrachten. Daar neem je minstens een week voor en daarna stuur je de opdrachten uitgewerkt aan mij terug. Ik analyseer jouw uitgewerkte opdrachten en zet aan de hand van mijn bevindingen een lijn uit voor ons eerste gesprek.
   
 3. We hebben het eerste gesprek. Knelpunten en twijfels, ook degene die jezelf niet hebt benoemd of gezien komen aan bod. Maar ook de veerkracht in je relatie! 
   
 4. Ik ontwikkel voor jou op basis van het eerste gesprek een tweede aantal reflectieopdrachten die nog dieper op jouw vragen en zorgen ingaat. Die mail ik naar jou toe en daar ga jij thuis mee aan de slag. Je mailt de uitgewerkte opdrachten aan mij terug. Ik analyseer jouw uitgewerkte opdrachten en zet aan de hand van mijn bevindingen een lijn uit voor onze twééde gesprek.
   
 5. We hebben het twééde gesprek waarin we je ervaringen, inzichten en vragen bespreken. Aan het einde van het tweede gesprek hebben we de alles scherp in kaart; de knopen zijn ontwart en het is duidelijk welke zaken je eerst dient aan te pakken om verder te komen.
   
 6. Ik ontwikkel voor jou op basis van het tweede gesprek het laatste aantal reflectieopdrachten. Die mail ik naar jou toe en daar ga jij thuis mee aan de slag. Deze opdrachten zijn erop gericht je te laten ontdekken wat jij heel praktisch kunt doen om verbetering in de situatie aan te brengen en dat zijn vaak hele andere stappen dan die waar je al tijden over gepiekerd hebt! Je mailt de uitgewerkte opdrachten aan mij terug. Ik analyseer jouw uitgewerkte opdrachten en zet aan de hand van mijn bevindingen een lijn uit voor onze derde gesprek.
   
 7. We hebben het derde en afsluitende gesprek. Dit gesprek staat in het teken van afronden en verder gaan; stilstaan bij de inzichten die je hebt verkregen en vooruitkijken. Wat ga je nu doen? Aan het eind van ons gesprek wéét jij welke stappen jij verder dient en/of wilt nemen om verder te komen met je relatie.
   

LIVE of ONLINE: Op welke manier wil je het liefst met me spreken?

Live.

Ik woon en werk in Amstelveen. Voor iedereen die het het liefst met mij 'in person' een gesprek voert én de afstand van huis naar Amstelveen geen probleem vindt, kunnen we onze gesprekken 'live' voeren. Ik maak gebruik van de coachruimtes in de Color Business Centres in Amstelveen. Hele fijne ruimtes, prima voorzieningen en uitstekend bereikbaar met auto en OV.

 

via Skype

 Voor iedereen die verder weg woont, of de deur niet uit wil, of minder wil uitgeven kunnen we onze gesprekken voeren via Skype. We zitten dan allebei in ons eigen huis achter onze eigen computer. Afstand speelt dus geen rol, we kunnen ook gesprekken voeren als je buiten Nederland woont! Heb je nog geen Skype? Geen probleem. Downloaden van Skype is heel eenvoudig én  gratis.

 

 

Wat vinden anderen?

uitspraken van deelnemers aan Reset je Mindset:

"Ik voelde me een nul in de relatie soms. Mijn man drukt vanuit zijn achtergrond een hele duidelijke stempel op het gezin. en dat verweet ik hem. Ik voegde me ook naar zijn stempel. Van Annemiek kreeg ik opdrachten om heel praktische stappen te bedenken die ik zou willen zetten om ook mijn stempel daarbij te zetten. Dat was voor het eerst dat ik daar zo over nadacht, terwijl het zo logisch is".
 

"Ik heb in de coaching ingezien dat niet alle stress bij mijn partner vandaan komt. Ik kan nu zien dan mijn eigen familie ook erg aan me trekt en me angstig maakt. Mijn moeder is heel bang dat we gaan emigreren. Door de gesprekken met Annemiek heb ik goed kunnen ontrafelen welke spanning waar vandaan komt en welke angsten reeel zijn en welke niet. Dat heeft erg geholpen om een volgende stap te kunnen nemen. We zijn vorige maand gaan samenwonen"
 

"We zijn al best lang samen en ik zag mijn man steeds meer wegzakken. Hij had het steeds vaker over zijn land van herkomst, dat het daar toch allemaal beter is. Ik werd daar verdrietig van en ook boos om omdat ik vond dat hij niet echt zijn best heeft gedaan om hier een plek te vinden. Ik was steeds bezig om hem uit de put te trekken. Door de coaching kon ik zien hoe scheef de machtsverhouding tussen ons was en zag ik dat ik vooral door van alles te láten, kon bijdragen aan het herstel van die balans"

 

 

Wat is de waarde van dit hele pakket?

De waarde van het individuele coachingpakket Reset je Mindset:

Telefonisch Intakegesprek van ongeveer 30 minuten   60 euro
Ontwikkelen van drie reflectieopdrachten op jouw unieke situatie   120 euro
Analyse van de opdrachten die je hebt gemaakt en terug hebt gemaild   120  euro 
Drie coachinggesprekken van een uur    240 euro
Totale waarde   540 euro    
   

De waarde van het coachingpakket voor koppels Reset je Mindset:

 Intakegesprek (telefonisch of live) van ongeveer 40 minuten 80 euro
Ontwikkelen van drie reflectieopdrachten op jullie unieke situatie 120 euro
Analyse van de opdrachten die jullie hebben gemaakt en terug hebben gemaild 160 euro
Drie coachinggesprekken van anderhalf uur 360 euro
Totale waarde 720 euro
   

 


 Maar dat zijn niet de bedragen die je hoeft te betalen.

Jouw investering om meer rust in je hoofd te krijgen ten aanzien van je relatie bedraagt........

 Als je kiest voor individuele coaching in Amstelveen     497,--

Als je kiest voor individuele coaching via Skype               397,-

Als jullie kiezen voor relatie caoching in Amstelveen      597, -

Als jullie kiezen voor relatie coaching via Skype                 497,-

 

De bedragen nog eens op een rij

Reset je Mindset in Amstelveen via Skype
coaching voor jou alleen 497,- 397,-
coaching voor jullie beiden 597,- 497,-

alle bedragen zijn inclusief 21% btw

 

 

 

Denk je dat dit écht iets voor jou of voor jullie zou kunnen zijn?

Bel me op 020 3319491 of mail me

voor het maken van een vrijblijvend intakegesprek